Renato Volker napoveduje predstavo o zastavah s protestov, spremljala ga bosta mlada kantavtorja

M.D.
17.07.2020 14:40

Pod tribuno Lutkovnega gledališča Maribor bo v soboto zvečer čas za komedijo in glasbo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Renato Volker na enem od petkovih protivladnih protestov.
Sašo Bizjak

Na nocojšnjem, dvanajstem petkovem protivladnem protestu v Mariboru bo Renato Volker zadnjič vihtel zastavo, nam je zaupal. Jutri ob 21. uri pa bo zgodbo o zastavah, ki so med nasprotniki protestov in v medijih dvigovale veliko prahu, predstavil pri hrastu pod tribuno Lutkovnega gledališča Maribor, kjer poleti gostuje KGB Maribor. Ob njem bosta nastopila tudi mlada in provokativna kantavtorja Trmasti Primož in Hinko Marija.
"Nastopamo pod vsemi zastavami tega sveta, razen pod belo. No pasaran!" sporoča Volker. Mariborski performer, umetnik in aktivist bo v komediji povzel dogajanje v času epidemije ter predstavil vse zastave s petkovih protestov ter reakcije nanje. Govora bo o aktualnih političnih dogodkih in njihovih posledicah, pa o politikih in njihovem spreminjanju barv, napoveduje. Program bosta soustvarjala kantavtorja. "Hinko Marija ima pikre, sarkastične in zajedljive teme, Trmasti Primož pa je bolj hudomušni zaljubljeni urbani trubadur. Gre za preplet mladosti, izkušenj in skupne izkušnje mesta Maribora," še dodaja Volker.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta