Bo v Slivnici Mercatorjeva trgovina?

Damijan Toplak Damijan Toplak
26.03.2023 07:00

V neposredni bližini šole in zdravstvenega doma bo podjetje MarkoMark Nival gradilo poslovno-stanovanjski objekt s trgovino

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Lokacija novega poslovno-stanovanjskega objekta s trgovino v Slivnici pri Mariboru
Občina Hoče-Slivnica

Na začetku naselja Slivnica pri Mariboru (iz smeri Hoč) bo podjetje MarkoMark Nival (Skupina Nival) iz kraja Draženci predvidoma do konca leta 2024 na zemljišču velikosti 6681 kvadratnih metrov ob Mariborski cesti zgradilo poslovno-stanovanjski objekt.

Po besedah Marka Glaviniča, prokurista MarkoMark Nivala, pričakujejo pridobitev gradbenega dovoljenja do letošnjega poletja. Gradnjo objekta pa bodo pričeli takoj po njegovi pridobitvi, medtem ko je zaključek gradnje predviden konec leta 2024. Vrednost investicije je ocenjena na 5,5 milijona evrov.

V sklopu objekta bo tudi trgovina v velikosti približno 700 kvadratnih metrov. "Glede trgovine se dogovarjamo z Mercatorjem," pove Marko Glavinič in doda, da je poleg trgovine z živili v pritličju objekta predvidenih pet manjših poslovnih prostorov, v prvem in drugem nadstropju pa bo 30 stanovanj.

"Kot investitorji smo zavezani, da ob našem objektu na zemljišču Občine Hoče - Slivnica zgradimo javno parkirišče s približno 80 parkirnimi mesti, ki bodo obenem služila za potrebe javnih objektov v bližini (šola, zdravstveni dom, vrtec ...) in pa kupcem v trgovini v našem objektu. Lastnikom stanovanj in poslovnih prostorov pa bo namenjeno ločeno zasebno parkirišče na drugi strani objekta," zaključi Marko Glavinič.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta