Združenje šoferjev in avtomehanikov Ptuj: Priznanja za posebne zasluge

Hojka Berlič Hojka Berlič
06.08.2022 03:00

Ob 70. obletnici delovanja so zaslužnim članom podelili posebna priznanja.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
ZŠAM Ptuj

V Združenju šoferjev in avtomehanikov (ZŠAM) Ptuj so nedavno proslavili 70 let delovanja. Ob tej priložnosti so med drugim podelili posebna priznanja Zveze ZŠAM, ki jih prejmejo člani za posebne zasluge, za delovanje, razvoj in obstoj zveze. Na predlog ptujskega združenja so priznanja prejeli njihovi zaslužni člani Ivan Janez Čuček, Vlado Korošec in Jelka Zupanič.

Jelka Zupanič se je​ ZŠAM Ptuj pridružila leta 1959. V svoji aktivni delovni dobi je opravljala različne pomembne funkcije in bila hkrati zelo aktivna pri delovanju združenja. Bila je dolgoletna blagajničarka, pa tudi članica upravnega odbora ZŠAM Ptuj. "Vedno je znala poskrbeti za dobro vzdušje v članskih vrstah, še vedno se z veseljem udeležuje srečanj in drugih druženj v združenju," o dobitnici priznanja pravijo v združenju.

Vlado Korošec je postal član združenja leta 1956. "Kljub njegovim častitljivim letom se z veseljem udeležuje srečanj in drugih druženj v združenju. Vlado Korošec je še vedno aktiven v njihovem domačem Mlinu Korošec in je zelo spoštovan v bližnji in daljni okolici," še dodajajo v združenju.

Ivan Janez Čuček se je združenju prav tako pridružil leta 1956. "V svoji aktivni delovni dobi je opravljal različne pomembne funkcije in bil zelo aktiven na več področjih prostočasnih dejavnosti. Še vedno je zelo aktiven kolesar, do nedavnega je kot prostovoljec izvajal prevoze starejših v ptujski občini. Še vedno se z veseljem udeležuje srečanj in drugih druženj v združenju," so v obrazložitvi priznanja še zapisali v združenju.

Po besedah predsednika ZŠAM Ptuj Janeza Strelca pa v združenju tudi v času poletnih počitnic ne počivajo, saj se že aktivno pripravljajo na izvedbo aktivnosti ob pričetku novega šolskega leta: "Naše združenje sodeluje v projektu Prvi šolski dan in Šolska prometna služba. Varovanje izvajamo na vseh petih osnovnih šolah v ptujski občini. Prostovoljcem se že vnaprej zahvaljujemo za odgovorno izvedbo varovanja ob pričetku šolskega leta, učencem pa želimo varen in uspešen pričetek novega šolskega leta."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta