Fatalna ženska 2023 je Gloria Kotnik

STA, M.R.
08.06.2023 11:41

V Festivalni dvorani v Ljubljani so nocoj razglasili najbolj fatalno žensko leta 2023. Ta naziv je po mnenju bralk in bralcev revije Obrazi/Avenija dobila Gloria Kotnik, so sporočili iz medijske hiše Media 24.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gloria Kotnik
Andrej Petelinšek

Zmagovalko je na prireditvi, ki je potekala v znamenju pomladi in prebujanja, razglasila urednica revije Avenija Petra Kancler.

Po besedah športnice Glorie Kotnik je fatalnost "zmagovita kombinacija privlačne energije, karizme in inteligence". Sama se počuti najbolj fatalno, ko je zadovoljna s seboj in ji stvari, ki si jih zada, uspevajo. Takrat, je prepričana, oddaja najboljšo energijo, je sproščena, samozavestna in počuti se, da lahko premika gore, so v sporočilu za javnost še zapisali organizatorji izbora.

Za naziv femme fatale 2023 se je potegovalo osem Slovenk. To so poleg Glorie Kotnik še Ajda Mlakar, Petra Parovel, Nataša Naneva, Tara Zupančič, Neisha, Nives Orešnik in Nina Osenar Kontrec.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta