(FOTO) 48-letna Saša Lendero oblekla zapeljiv bikini in pokazala, da še nikoli ni bila videti bolje

A.L.
27.07.2022 13:36

Postavna svetlolaska je sledilce na družbenih omrežjih navduševala že v pomladnih mesecih, ko si je skupaj z družino privoščila oddih v vročem Egiptu, zdaj s serijo zapeljivih posnetkov nadaljuje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Saša Lendero očitno precej časa posveča skrbi zase. 48-letna pevka je ob izdaji novega videospota oblekla zapeljiv bikini in pokazala do potankosti izklesano postavo. Postavna svetlolaska je sledilce na družbenih omrežjih navduševala že v pomladnih mesecih, ko si je skupaj z družino privoščila oddih v vročem Egiptu, zdaj s serijo zapeljivih posnetkov nadaljuje.

Lani je pevka sicer na glas priznala, da je pridobila nekaj kilogramov, a kot pravi, ji je dobra hrana vedno predstavljala enega od pomembnih življenjskih užitkov. "Rada dobro kuham in dobro jem," je povedala takrat za portal Njena.si. Očitno je Saša Lendero v tem letu za svoje telo dobro poskrbela, saj danes ni videti nobenih sledi o odvečnih kilogramih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta