(FOTO) Aktivno dekle: Ana Tavčar Pirkovič pokazala svoje nove izjemno oprijete pajkice

D.Ži
21.09.2022 14:50

Voditeljica TV Slovenija svoja jutra začenja aktivno, razkrila je tudi, da zelo rada kolesari.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Adrijan Pregelj/RTV SLO

Včasih se zdi, da obstajata dve Ani Tavčar Pirkovič. Ena je na televiziji, simpatično klepetava, izvrstna sogovornica in modna zapriseženka, ki ima eksperimentiranja zelo rada, a praviloma raje zapre kak gumbek več in ostane damsko zadržana. Ko pa preletimo Anin virtualni zid, spoznamo še njeno drugo, mnogo bolj sproščeno, razpeto in seksi stran. Ena Ana, dve plati in dve platformi torej. Pretkano!

Tokrat je televizijska voditeljica očitno globoko zabredla v športno vzdušje in svojim sledilcem, ki jih je več kot 13 tisoč, s fotogalerijo pokazala, kako so videti njena jesenska jutra. Ana je namreč aktivna ženska, ki svoje zapeljive postave ne prepušča naključju.

Njena jutra so očitno polna rekreacije, tokrat je razkrila, da rada kolesari. Hkrati je sledilcem pokazala svojo kot dih prilegajočo se športno opremo. Izbrala je elastične in zelo oprijete pajkice barve sivke, ki so se njenim ženstvenim oblinam krasno prilegale, ter bel top. Sledilci ji sporočajo, da je videti zelo dobro, Ana pa je z objavo morda koga od njih tudi navdihnila za malo bolj zdrav in aktiven življenjski slog.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta