(FOTO) Boginja: Salma Hayek v savni pozirala povsem gola

A.L.
30.06.2023 10:09

Igralka se s svojimi atributi pogosto pohvali na Instagramu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Seksapilna igralka Salma Hayek tudi pri 56 letih brez težav zapeljuje moške po vsem svetu, z novo objavo na Instagramu pa je razvnela strasti na družbenih omrežjih.

Salma se je pohvalila s fotografijama iz savne, na katerih leži gola, oprsje in najbolj intimne dele pa skriva le z belimi brisačami. Vsi, ki so videli fotografije, si niso mogli kaj, da ne bi občudovali njene naravne lepote in brezhibne postave, ki jo ima tudi v šestem desetletju življenja. "Sprejmem zdravilno moč savne in s potenjem odpravim stres," je v opisu zapisala igralka.

"In septembra bo dopolnila 57 let ..." pa je zapisal eden od sledilcev, drugi pa: "Kakšna popolnost, ljubosumen sem."

Igralka se s svojimi atributi pogosto pohvali na Instagramu, kjer jo milijoni oboževalcev zasipajo s komplimenti o njenem videzu, še vedno pa nosi tudi naziv seks bombe.

Salma je od leta 2009 srečno poročena s francoskim poslovnežem François-Henrijem Pinaultom, s katerim ima 14-letno hčerko Valentino Palomo Pinault.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta