(FOTO) Hči Salme Hayek prvič pozirala za naslovnico in svet osupnila s svojo lepoto. Sta si kaj podobni?

D.Ži
04.05.2022 10:00

Jabolko ne pade daleč od drevesa. Ena najbolj atraktivnih igralk je zelo odkrito spregovorila o odnosu s svojo hčerko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Salma Hayek, slavna 55-letna igralka, je pred kratkim pozirala za naslovnico mehiške izdaje modne revije Vogue.

Kot je zapisala, je bilo to snemanje zgodnje darilo za materinski dan, na snemanju pa se ji je pridružila hčerka Valentina Paloma, ki je stara komaj 14 let, za naslovnico je pozirala kot za šalo. Več kot očitno je, da tudi po njenih žilah teče zvezdniška kri. 

Igralka je na Instagramu delila niz fotografij, na katerih z Valentino pozirata, Salmini sledilci pa ne morejo verjeti, kako zelo je Valentina odrasla, komentarji so polni pohval.

Valentina in Salma sta odgovorili tudi na nekaj vprašanj o modi, garderobi, delu, odnosih in drugih zanimivostih, razkrili pa sta tudi, da se slavna mama včasih jezi na svojo hčerko, ker ji krade oblačila.

Profimedia

"Prepirava se glede oblačil, ki jih jemlje iz moje omare," je dejala Salma in dodala: "Kot otroku mi ni dovolila, da bi ji izbirala oblačila, kar mi je bilo všeč."

"Res je, da imam rada njena oblačila, a na splošno vedno nosim tisto, kar mi je všeč," je povedala Valentina. ''Ne dam prav veliko na znamke. Nasploh rada tudi kombiniram in nosim starinske kose,'' je dodala najstnica in presenetila s svojo skromnostjo. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta