(FOTO) Borut Pahor pokazal novo pisarno, a so njegovi sledilci hitro našli pomanjkljivost

D.Ži
10.01.2023 09:54

Novo leto, nova kariera, nova pisarna. Bivši predsednik je svoje nove prostore trendovsko opremil z lončnicami, nekateri pa se sprašujejo, kako zelo Pahorju te dni blešči na zaslon.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Epa

Vsak, ki se je že kdaj preselil, pozna vznemirljiv občutek, ki spremlja nove začetke. Življenje se spremeni, toliko vsega je drugače, toliko novih možnosti in priložnosti. Z novim okoljem se te dni sooča tudi Borut Pahor. Bivši predsednik republike se je ob začetku petletnega mandata Nataše Pirc Musar znašel pred novim izzivom. Kako opremiti novo pisarno? 

Pisarna bivšega predsednika se nahaja v stolpnici TR3 na Trgu republike nasproti parlamenta, zaživela pa je 23. decembra.  

Kot običajno Pahor svojih 135 tisoč sledilcev na Instagramu vestno obvešča o dogajanju v novem poglavju svojega življenja. Videli smo tudi že prvi utrinek iz novih prostorov. "Potem ko smo čez praznike pisarno uredili v prijetno in prijazno delovno okolje, smo po njih z veseljem začeli opravljati nove dolžnosti. Z radovednostjo se oziram naprej, sreča je, kot pravijo, na strani pogumnih," ob fotografiji pisarne piše bivši predsednik.

In res je prijetno. Pahor po novem uraduje za mizo, ki daje vtis belo-sivega marmorja, udobno nameščen v črnem usnjenem pisarniškem stolu z okrasnimi našitimi gumbi. Zre v bež usnjeni kavč, na bližnji omarici poglede priteguje zbirka uokvirjenih fotografij. Tudi Pahorja je očitno zajela zadnja leta zelo pogosta zelena strast. Lončnice so na pohodu in krasijo tudi njegove poslovne prostore. Precej dramatična na mizi, bolj klasična ob njej. Tudi akvarij z ribicami je iz stare romal v novo pisarno.

Za njegovim hrbtom na steni visijo številna priznanja. Zagotovo jih ima še mnogo več, a je izbral tista, ki mu pomenijo največ. Za njegovim hrbtom je tudi okno, v čemer eden njegovih spletni sledilcev vidi problem. "Prosim za nasvete, kako se obnese delo na računalniku s takim ogromnim oknom direkt za hrbtom. Hvala," piše sledilec. Mu res tako zelo blešči? Bivši predsednik svojih izkušenj s takšno postavitvijo še ni delil, a pridno o dogodkih in podvigih obvešča še naprej. Tako vemo, da si je te dni privoščil fižolovo solato. Ponovoletna sezona zdravega življenjskega sloga je torej v polnem teku.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta