(VIDEO) Imamo celotni posnetek: Tako je Tina Gaber nekoč odgovarjala na ne prav prijetna intimna vprašanja

Denis Živčec Denis Živčec
10.01.2023 09:48

Iz spletnega naftalina se je te dni v medijih znašel 13 let star Večerov posnetek, v katerem domnevna nova partnerka premierja Goloba kramlja o intimnih rečeh. Šlo je za šaljiv klepet na modni reviji spodnjega perila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tina Gaber na Liscini modni reviji leta 2010. Ni se pustila zmesti. 
Arhiv Večera

Najpogosteje omenjeno žensko ime v Sloveniji trenutno ni Nataša Pirc Musar, niti ni Urška Klakočar Zupančič. To je Tina Gaber. Če niste gledali prve sezone Exatlona na Planet TV, kjer je z Miranom Ališičem v Dominikanski republiki vodila zelo dinamičen resničnostni šov, potem ste nanjo morda že malce pozabili. No, vsaj v kolikor niste spremljali prav tako dinamičnega dogajanja v rumenem tisku, kjer so jo skozi leta povezovali z nekaj znanimi in uspešnimi slovenskimi težko ulovljivimi samci, od Jana Plestenjaka do Patrika Vlačiča. Te dni beremo, da naj bi prav ona bila nova spremljevalka premierja Roberta Goloba. Videli so jo na srečanjih Gibanja Svoboda, pa tudi na božičnem koncertu v Vatikanu, kamor je on odpotoval z vladnim letalom, ona pa s svojim prevozom. Nihče od dvojice odnosa javno ne komentira. 55-letni premier ter 20 let mlajša bivša Miss Hawaiian Tropic in nekdanja lobistka naj bi se po pisanju medijev spoznala preko njene sestre Urške, ki je nekoč bila njegova pomočnica v Gen-I-ju, danes pa je zaposlena v Golobovem kabinetu. 

Med brskanjem o Tini Gaber mediji na plano potegnejo marsikaj, tako sta sinoči Svet na Kanalu A in 24Ur na Pop TV iz spletnega naftalina potegnila 13 let star Večerov posnetek, ki je nastal na takrat tradicionalni modni reviji spodnjega perila Lisca v ljubljanskem Hotelu Union. Videli smo izsek, v katerem Tina Gaber na šaljivo vprašanje, ali ženske kdaj oblečejo spodnje perilo z namenom, da ga čim prej slečejo, suvereno odgovori: "Včasih tudi, je treba priznati, kaj."

Polresna vprašanja o perilu so se vrstila, a se Tina ni pustila zmesti. 

Kako pomembno vam je spodnje perilo?

"Zelo. Če je zgoraj lepo, se mora tudi spodaj nekaj lepega skrivati."

Ste kdaj pod formalno opravo oblekli nekaj zelo porednega?

"Odvisno, kaj me je čakalo."

Danes smo videli kar nekaj izbranih kosov spodnjega perila. Kolik pozornosti temu namenjate vi?

"Nosim Lisco in se temu, kar vidim na odru, ne morem upreti. Tako da grem že naslednji teden v trgovino nekaj kupiti."

Torej vas ne moremo zalotiti pri kupovanju družinskih kompletov, šestih belih kosov?

"Ne, to bo čez kakšnih devetdeset let."

V posnetku z modne revije sicer o svojem spodnjem perilu kramljajo tudi Jasna Kuljaj, Lucija Gubenšek, Eva Irgl in Danica Lovenjak

Ali so dame svoj odnos do kakovosti skozi leta ohranile, ne vemo, vsekakor pa bi nekaj iskrive neposrednosti Tine Gaber v času številnih ugibanj in namigovanj danes prišlo zelo prav. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta