(FOTO) Drzno! Naša priljubljena TV-voditeljica v zelo posebnih kopalkah pokazala svojo do potankosti izklesano postavo

D.Ži
05.06.2023 10:09

Da, tudi enodelne kopalke so lahko zelo atraktivne, zlasti če niso enobarvne. Tara Zupančič je izbrala barvno zelo razposajen model.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pop Tv

Nemogoče se zdi, da bi se kdaj naveličali instagramovskega profila Tare Zupančič. Ob globokih mislih, ki jih vsake toliko deli s svojimi sledilci, naša čedna televizijska voditeljica in manekenka z javnostjo deli tudi svojo ljubezen do lepih oblačil. In ker je poletje pred vrati, je tokrat poskrbela za prav poseben posladek. Pozirala je v zelo atraktivnih enodelnih kopalkah. Model je zadnja leta prava uspešnica, pri mnogih je nadomestil klasični bikini, Tarina izbira pa nam je všeč tudi zaradi razigranih barv, zaradi katerih kopalke dobesedno žarijo.

Enodelne kopalke imajo svoje prednosti, saj lahko tudi zakrijejo kakšen del, zaradi katerega uporabnice niso zelo samozavestne, kar sicer res ni Tarina situacija. Morda je s svojo izbiro navdihnila kakšno sledilko, ki bo svoj standardni enobarvni model zamenjala za bolj pisanega.

Taro smo skozi čas videli v različnih modelih kopalk, tudi zelo drznih dvodelnih, in pristajajo ji prav vsi. Tudi zato, ker je naša voditeljica po srcu poletno dekle, ki v najbolj sončnem letnem času iskreno uživa.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta