Vroče poziranje: Lepa voditeljica Pop TV je odpotovala v tople kraje in se nastavila objektivu

D.Ži
16.12.2022 10:10

Tara Zupančič te dni prav veliko opravka s turobno slovensko zimo nima. Kot ptica selivka je odpotovala v tople kraje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Tara Zupančič je delovno dekle. K sreči pa je po duši tudi hedonistka, vsaj kar se potovanj in odkrivanja lepot sveta tiče. Turobna slovenska zima je v njej prebudila željo po poletju, tako da se je zatekla na večno sončne Kanarske otoke. Delček svojega poletja sredi adventa je naša lepa manekenke in televizijka delila tudi s svojimi sledilci na Instagramu. Pozirala je v skromnem bikiniju s tangicami, čez katerega je oblekla dolgo, predvsem pa zelo prosojno krilo. Zavrtela se je, njeni sledilci pa so lahko med vsem videli tudi nagajiv črn trakec. Vse skupaj ji je uspelo izpeljati zelo damsko.

"Po enem tednu na tem krasnem kraju sem se spet čist zgrozila, kako ljudje blefiramo. Blefiramo v službah, blefiramo verjetno doma, blefiramo celo svojim frendom ... ampak najhujše pa je, da pri vsem tem najbolj blefiramo sebi. Pa ne mislim velikih stvari, mislim že samo tiste male, ki se nam ne zdijo pomembne. Pa so. Pomembna je vsaka misel, vsak filing in vsaka naša želja. Pomemben je vsak nasmeh in vsaka beseda, ki ti jo namenijo ljudje, pa če te poznajo ali ne. Pomembna je tista resnica, ki oživi, čisto samo skozi naše oči. A lahko malo bolj živimo, pa se malo manj sekiramo?" je zapisala Tara, prijetno sproščena in pomirjena od milega kanarskega podnebja.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta