(FOTO) Ganljivo! Boris Cavazza je svoji Kseniji Benedetti uresničil veliko željo, prihaja nova družinska članica

D.Ži
08.01.2024 10:16

Prihaja nova sreča in ime ji je Ejti. V novem domu jo čakata ljubeča lastnika in štirinožna mačja družba.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ksenija Benedetti in Boris Cavazza bosta kmalu imela polne roke dela z novo psičko. 
Miran Juršič

Vstop v novo leto je običajno poln zaobljub in načrtov za prihajajočih dvanajst mesecev, pri Kseniji Benedetti in Borisu Cavazzi pa je letos poln sladkega, vznemirljivega pričakovanja nove sreče, ki bo kmalu prišla v njun dom. Bivša šefica protokola in legendarni igralec bosta kmalu imela polne roke dela z novo družinsko članico. 

Kar preko družbenih omrežij, kjer se zlasti ona rada oglaša, sta razkrila, da prihaja pasja sreča. Objavila sta fotografijo, na kateri on v naročju drži ljubkega snežno belega pasjega mladiča. "Boris in Ejti, ki pride 19. januarja domov," je fotografiji pripisala Ksenija Benedetti. Gre za pasmo cotton. V komentarjih je pojasnila, da gre za samičko, izvedeli smo tudi, da je ime dobila po slikarki, kar je kot nalašč, saj je slikarstvo vselej bilo tudi njen zelo ljub hobi. Psička je uresničitev dolgoletne Ksenijine želje.

Spletni komentatorji so nad malo Ejti več kot navdušeni. "O, kako lepo ... mali kužki prinesejo toliko veselja in radosti v vsak dom ... naj vam bo lepo skupaj," sporoča Nataša Bešter, televizijska voditeljica in znana ljubiteljica štirih tačk. Vsem skupaj komentatorji želijo veliko lepih dogodivščin in pasje sreče. K sreči do 19. januarja ni več prav daleč. Ksenija Benedetti in Boris Cavazza imata živali tudi sicer zelo rada, pri njiju že kar nekaj časa domuje tudi mačka, ki ima svoj pravi mali spletni resničnostni šov. Kokakola torej dobiva novega prijatelja. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta