Kaj se je zgodilo z Oriano Girotto? V oddaji Dobro jutro so ji ukinili rubriko, danes pa počne to ...

D.Ži
06.12.2023 10:04

Mnogi gledalci pogrešajo njeno pristnost in zgovornost, a na TV Slovenija leta 2022 v jutranjem programu zanjo ni bilo več prostora.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Oriana Girotto je v medijskem svetu doživela že marsikaj, delo v turizmu pa je vedno bilo njena "varnostna mreža".
Zaklop

Oriana Girotto je ena tistih slovenskih medijskih osebnosti, ki se vsake toliko vrnejo na male ekrane, potem pa čez noč spet izginejo. Nazadnje smo gledalci lahko spremljali njena javljanja s terena, v glavnem v družbi Marije Merljak v oddaji Dobro jutro na TV Slovenija. A ni trajalo prav dolgo. "Vsake zgodbe je enkrat konec ... Hvala RTVS, lepo je bilo sodelovati," je takrat na družbenih omrežjih zapisala Oriana. Bila je honorarna sodelavka, ki je v oddaji nazadnje nastopila maja 2022. Zaradi manjšega števila oddaj, ki jih pripravljajo v ljubljanskem studiu, zanjo rubrike več ni bilo. 

A tudi izven medijskega sveta ima Oriana veliko dela, rada se odzove povabilom na glasbene in družabne dogodke, tudi kot voditeljica. "Čeprav ni televizije, so pa dogodki, prireditve in tiskovne konference, ki se dogajajo v živo. Sploh te glasbene, ki so mi zelo ljube in sem zelo vesela, ko me pokličejo. Drugače pa je nastopanje moj vsakdanji kruh, če ne pred občinstvom, ki gleda na oder, so pa moji turisti, ki so tudi moje občinstvo in kjer nastopam v vlogi voditeljice in stand up komičarke," je povedala za Žurnal24.

Oriana je namreč že dolgo odlična in priljubljena vodnica, ki s svojo duhovitostjo in zgovornostjo vsakič znova navduši turiste, ki si ogledujejo našo prestolnico, pri čemer ji zelo na roko gre znanje italijanščine, ki jo bivša žena igralca Borisa Cavazze tudi poučuje.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta