(FOTO) Grafolog ugotovil, da podpis Melanie Trump razkriva nekaj zelo zastrašujočega

A.L.
28.09.2020 14:21

Po poročanju tujih medijev so analitiki že pred časom ugotovili, da Trumpova pisava kaže, da gre za egocentričnega, preveč samozavestnega in zelo verjetno narcisoidnega človeka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
EPA

Od trofejne ženske, zlorabljene in prevarane partnerice do dejstva, da si Melania želi ločitve, ki ji je Donald ne želi omogočiti - vsak dan se pojavljajo nove teorije o bizarnem odnosu med ameriškim predsedniškim parom. Nove sume je sprožil grafolog, ki je analiziral rokopis prve dame in zatrdil, da je v njem mogoče zaznati nekaj zelo motečega. 

Reuters

Ob analizi pisma, ki ga je podpisala Melania in v katerem se zahvaljuje borki za pravice živali in predstavnici PETA Pameli Anderson, so grafologi opazili, da je podpis Melanie zelo podoben Donaldovemu. Strokovna teza o podobnosti obeh podpisov nakazuje, da Melania poskuša kopirati svojega moža. Vprašanje, ki se postavlja, pa je - ali to počne po lastni volji ali pa je zaradi svojega moža začela izgubljati lastno identiteto, pišejo tuji mediji.

Podobnost med njunima podpisoma naj bi bila neverjetna, po mnenju analitičarke rokopisa Sheile Kurtz pa je zelo očitno tudi, da je prva dama podpis vadila in ga oblikovala do te mere, da je danes videti takšen, kot ga vidi ves svet.

Reuters

Po poročanju tujih medijev so analitiki že pred časom ugotovili, da Trumpova pisava kaže, da gre za egocentričnega, preveč samozavestnega in zelo verjetno narcisoidnega človeka. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta