Ne shajata dobro: Poznavalka razkriva, kako se posmehljivo za hrbtom kličeta Melania in Ivanka Trump

D.Ži
16.06.2020 12:05

Nova knjiga prikazuje ameriško prvo damo kot žensko brez prijateljic, ki poskuša svojemu sinu zagotoviti življenje na veliki nogi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
epa

Melania Trump je svoji pastorki Ivanki dala posmehljiv vzdevek. V mlajših letih ji je pravila Princesa, Ivanka pa je Melanio klicala kar Portret, saj je bila tako redkobesedna. 
Za njuna vzdevka je javnost izvedela v novi knjigi The Art od Her Deal: The Untold Story of Melania Trump, biografiji ameriške prve dame, ki jo je napisala novinarka Washington Posta Mary Jordan. Knjiga slika napet odnos med Melanio in Trumpovo hčerko iz prvega zakona, ki danes dela kot predsednikova svetovalka.  "Ljudje so slišali, kako Melania Ivanko kliče Princesa," piše Jordanova. Dodaja, da je Ivanka mačeho klicala Portret, saj je bila zgovorna tako kot portret, piše New York Times. Bela hiša je sicer navedbe iz knjige demantirala, češ da številni podatki v knjigi ne bi mogli biti dlje od resnice. Dodajajo, da avtorica informacij ni preverjala v uradu prve dame.

epa
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta