(FOTO) Gwyneth Paltrow se je za rojstni dan pokazala povsem brez oblačil. Njena hči je ogorčena

D.Ži
28.09.2020 15:56

Filmska zvezdnica se je na nekoliko nenavaden način zahvalila za rojstnodnevne čestitke.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ob svojem rojstnem dnevu je filmska zvezdnica Gwyneth Paltrow objavila, kako je prvič po šestih mesecih s svojim možem Bradom Falchukom šla v restavracijo. Dvojica je v skupnem večeru več kot uživala. 


Igralka je dopolnila 48 let, na družbenih omrežjih pa se je za številne čestitke in lepa sporočila zahvalila na nekoliko nenavaden način. Pozirala je brez oblačil in se pošalila, da je za to priložnost izbrala rojstnodnevna oblačila. Ne samo, da je z goloto šokirala svoje sledilce, nedotaknjena ni ostala niti njena 16-letna hči Apple Martin.

View this post on Instagram

Summer with my 🍎

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on


Z rokami je zakrila prsi, z nogo pa svoje intimne dele. Zaradi svoje postave si je prislužila številne komplimente. No, nekaterim se je vse skupaj zdelo neokusno. Njena hči, recimo, je prizor pokomentirala le z besedo "MAMA" in tako izzvala kup všečkov.


Gwyneth je Apple dobila v zakonu s frontmenom skupine Coldplay Chrisom Martinom. S svojo hčerko ima zelo dober odnos in pogosto si z njo javno dopisuje preko Instagrama. Če gre igralka predaleč, jo hči hitro opozori. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta