(FOTO) Harry in Meghan: Kakšno je življenje med šestnajstimi kopalnicami

Denis Živčec Denis Živčec
20.09.2020 04:51

Dobrodošli v Montecitu, med ameriško elito najbolj modnem kraju ob Los Angelesu, kjer sta si svoj novi skromni domek ustvarila princ Harry in vojvodinja Meghan.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Konec miru v Montecitu. Novo domovanje vojvodinje Meghan in princa Harryja v bližini Los Angelesa je čez noč postalo prava atrakcija, okoli katere radovednežev v vsakem trenutku dneva kar mrgoli. Kraj, ki so ga še nedolgo nazaj multimilijonarji uporabljali za počitek in pobeg od ponorelega sveta, je zdaj s prihodom kraljeve dvojice postal pravo sejmišče radovednosti. In sosedje že močno zavijajo z očmi. Že ko so slišali, da susseški zakonski par prihaja v njihovo soseščino, so prebledeli, saj so vedeli, da bo z njima prišlo tudi veliko zanimanje javnosti. Idilična majhna skupnost je veljala za območje brez paparacev. Nič več. Tam zdaj vladajo izredne razmere in soseščino preletavajo celo helikopterji, tudi do štirikrat dnevno. Fotografi prežijo po grmovju in oblegajo okoli 15 milijonov dolarjev vredno vilo Harryja in Meghan, ki stoji relativno blizu nakupovalnega središča. V kraj kar naenkrat prihajajo obiskovalci od drugod in domačine nadlegujejo z vprašanji o tem, ali so slavno dvojico že videli. Sosedje naj bi bili zaradi novih okoliščin na koncu z živci in menijo, da je njihovo zasebno življenje odslej močno okrnjeno.

Reuters
Profimedia

Harryja in Meghan v Montecitu sicer opazijo le redko. Sta se pa iz svojega novega domovanja že nekajkrat oglasila na videokonferencah raznih humanitarnih akcij, pri čemer je ona enkrat nosila suknjič za 1200 evrov in govorila o dobrodelnosti. Za eno od fundacij je zasnovala modno kolekcijo, izkupiček od prodaje pa bo šel pomoči potrebnim. Njuni novi sosedje se bojijo, da se bo cirkus v Montecitu šele zares začel, ko bo koronskih razmer konec.

Profimedia
Profimedia
Profimedia


In kako živeti v slogu susseških vojvod? Težko, če nimaš kupa podedovanega denarja. Harry in Meghan sta se nedavno naselila v 14,65 milijona dolarjev vredno vilo. Slavnih sosedov kar mrgoli. Vilo, zgrajeno leta 2003, je leta 2009 za 24,3 milijona dolarjev kupil ruski poslovnež Sergej Grišin in jo poskušal prodati za 34 milijonov, a mu ni uspelo najti kupca, zato se je zdaj moral sprijazniti z grenko finančno izgubo. Čudovita rezidenca v sredozemskem slogu slovi po lastnem dvigalu, lepih arkadah, suhih in mokrih savnah, hiši za goste s po dvema spalnicama in kopalnicama. Skupno je na posestvu devet spalnic in neverjetnih 16 kopalnic. Tam so tudi čajna hiška pa otroška koča, skrbno negovani nasadi vrtnic, stoletje stare oljke, italijanske ciprese, teniško igrišče, ogromen bazen, knjižnica, zasebna kinodvorana in kup dekorativnih reči v beli in bež barvi.

Profimedia


​Princ Harry in vojvodinja Meghan ​imata na voljo 1800 kvadratnih metrov prostora, v neposredni bližini pa domujejo Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres in Gwyneth Paltrow. Družbe za popoldanske čajanke jima torej ne bo manjkalo. Pokukajmo v notranjost njune megavile.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta