Meghan v suknjiču za 1200 evrov govorila o dobrodelnosti. Gledalci opazili sliko za njenim hrbtom

D.Ži
15.09.2020 10:20

Žena princa Harryja se je preko videokonference oglasila iz svojega novega 14,6 milijona dolarjev vrednega doma v Montecitu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Vojvodinja Meghan ni mogla skriti navdušenja ob vrnitvi v ZDA, Britance pa je precej presenetila slika, ki visi nad kaminom v njeni novi 14,6 milijona dolarjev vredni vili v prestižnem Montecitu. Med videokonferenco preko aplikacije Zoom je Meghan pokazala delček svojega doma, britanski tisk pa je opazil sliko in na njej napis. Kmalu so ugotovili, za katero sliko gre. Na sliki medved drži napis "Ljubim te, Kalifornija", gre za himno te ameriške zvezne države. Pesem so napisali leta 1912, leta 1987 pa je postala uradna himna. Posnetek videokonference so objavili na profilu dobrodelne organizacije Smart Works.
{embed_youtube}https://youtu.be/r9favyI7_x0{/embed_youtube}
"Ljudje bodo rekli, da se Smarts Work vrti okoli oblačil, kar ni res. Vse to je samo zunanjost, najboljši modni dodatek pa je tisto, kar dela za vas kot osebe. Govorim o večji samozavesti," je rekla Meghan, ki je zasnovala novo modno kolekcijo, izkupiček od prodaje oblačil pa bo namenjen tej organizaciji.

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta