(FOTO) Huda preobrazba: Jessica Simpson dobila bitko s kilogrami in pozirala v kopalkah. Njena postava je izjemna

D.Ži
30.08.2022 10:46

Šlo je gor in dol, a priljubljena pevka že dolgo ni bila v tako dobri formi. Mamica treh otrok je očitno našla dovolj časa zase in si izklesala postavo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Spomin na precej težje čase. Jessica Simpson je spet ena najbolj postavnih zvezdnic na sceni. 
Profimedia

Pevka in igralka Jessica Simpson (41) se je pohvalila z zapeljivimi fotografijami iz Mehike, ki jih je posnel njen mož Eric Johnson.

Na svojem instagram profilu je delila fotografijo v enodelnih črnih kopalkah s provokativnimi izrezi. Z njimi je lepo poudarila svoje bombastično telo in pokazala zagorelo polt.

Pričeska je bila plažno razpuščena, nosila je tudi črna sončna očala in črne čevlje z robustnimi podplati, ki so optično podaljšali njene vitke noge.

"Sonce je zašlo najbolj romantičnem, seksi in zasluženem mehiškem pobegu z mojim večnim ljubimcem Ericom Johnsonom. To bom pogrešala, vendar bom domov prinesla veliko nove strasti," je pripisala, ko se je poslavljala od letovišča Cabo San Lucas.

Paris Hilton je takoj pristavila emotikon smeška z zaljubljenimi očmi in gorečim ognjem. Navdušeni komentarji kar dežujejo, sledilci ji sporočajo, da je videti kot prava seks bomba.

Jessica je delila tudi fotografijo iz sobe, ko pozira v dvodelnih rjavih kopalkah s posebnimi detajli na robovih, kombinirala jih je z belim klobukom, sončnimi očali in rjavimi čeveljci.

Pod objavo je zapisala: "Sama brez treh otrok, ki me vedno priganjajo, sem uspela najti čas in se slikati v kopalkah. Majhne stvari me zelo veselijo."

Pevka je v osmih letih rodila tri otroke, shujšati pa ji je pomagal osebni trener Harley Pasternak. Od leta 2014 je poročena z upokojenim igralcem ameriškega nogometa.

Pred poroko z Ericom je bila Jesica poročena s pevcem Nickom Lacheyjem, javnost pa je nekaj časa spremljala njeno vzponov in padcev polno bitko z odvečnimi kilogrami, ki jo je več kot očitno dobila. Izgubila je več kot 45 kilogramov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta