Mamice, si želite biti kot svetovne zvezdnice? In kako to postanete?

Oglasno sporočilo Oglasno sporočilo
26.05.2020 09:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Otroški voziček Orbit baby priljubljen v svetu zvezdnikov
Arhiv Naročnika

Odgovora na ti dve vprašanji sta sila preprosta. Seveda in z vozičkom Orbit baby. Namreč, vse članice družine Kardashian, Natalie Portman, Beyonce, Jessica Alba, Megan Fox, Alessandra Ambrosio, Jessica Simpson, Selma Blair, Christina Aguilera, Tori Spelling, Heidi Klum, Halle Berry in Naomi Watts je le nekaj zvezdniških imen, ki so ali pa še vedno prisegajo na revolucionaren voziček, ki ga odlikujeta pameten dizajn in izjemna izkušnja uporabe, tako za otroka, kot za mamico.

Otroški voziček Orbit baby 
Arhiv Naročnika
Otroški voziček Orbit baby v rokah Kourtney Kardashian 
Arhiv Naročnika
"Sploh ne vem, kje naj začnem. To je najboljši voziček, kar sem jih kdaj imela. In imela sem jih kar nekaj za svoje otroke. Na sprehodih enostavno uživam."

Njeno mnenje se je tako le pridružilo mnogim, tako znanim mamicam, kot tistim, manj znanim. A vsem je skupno eno – prepoznali so visoko kakovost, neverjetno učinkovitost, ki se subtilno dopolnjujeta v všečnem dizajnu. Vsak sprehod je pravi užitek, tako za mamico, kot za malčka; otrok uživa v dvostranski spominski blazini in prestižnih materialih. Ne smemo pozabiti na inovativen 360-stopinj vrtljiv sistem, kar je po besedah uporabnic najboljše in zelo priročno.
 

Otroški voziček Orbit baby v rokah Johna Legenda 
Arhiv Naročnika
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.