(FOTO) Ko boste videli posestvo Bineta Volčiča na Goričkem, boste ostali brez besed. Spalnica je naravnost sanjska!

D.Ži
05.06.2023 11:28

Na malih ekranih ga še gledamo v Masterchefu, v resnici pa so misli našega kuharskega mojstra že dolgo usmerjene v novo gastronomsko zgodbo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Miran Juršič

Iz tedna v teden spremljamo, kako Bine Volčič v oddaji MasterChef Slovenija ocenjuje jedi tekmovalcev, njegova strogost gre občasno komu tudi na živce. A kuharski mojster je človek visokih standardov in široke kulinarične širine, zato mu je povprečnost težko prodati. Prav zato so pričakovanja bila zelo visoka, ko je naznanil, da se tudi sam pripravlja na novo gastronomsko zgodbo.

Že pred časom se je z družino preselil na Goričko, v slikovito vas Motovilce, kjer se je lotil svojega verjetno največjega projekta do zdaj. Volčičeva hiša - kulinarčni turizem, pospremljen z zanimivimi doživetji. 

"Po enem letu, odkar smo se preselili v 'zeleni mir' Goričkega, vas lahko končno povabim, da skupaj skuhamo prijetno doživetje - midva s Katarino mu rečeva kar '4x4', saj štirje udeleženci pod mojo taktirko v štirih urah pripravijo 4-hodni meni za 16 gostov (vsak pripelje še tri svoje 'najdražje')," je že pred časom svoje naklepe razkril na Facebooku.

Končno smo lahko videli tudi, na kako lepem posestvu se bo vse skupaj dogajalo, objavil je tudi lep detajl iz spalnice z veliko posteljo. "Indašnji vajb ..." je pripisal v prekmurščini. Starodobne vibracije torej. Glede na to, koliko energije in ljubezni je Volčič vložil v projekt, bo zagotovo pritegnil veliko dobrojedcev in kulinaričnih avanturistov. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta