(FOTO) Presenečenje! Tekmovalka letošnjega Masterchefa samozavestno na plaži pozirala zgoraj brez

D.Ži
17.04.2023 10:32

Očarljiva Anja Fir ne blesti le v kuhinji, odlično se znajde tudi pred fotografskim objektivom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Masterchef Slovenija teče na polno, v studijski kuhinji se temperature približujejo vrelišču, tradicionalno napeti postajajo tudi odnosi med ambicioznimi tekmovalci, ki so vedno bolj utrujeni in hkrati lačni zmage. Iz oddaje v oddajo je jasno, kdo premore največ kuharskega talenta in kdo se najbolje znajde pod pritiskom.

Ena tistih, ki najbolj obetajo, je simpatična tekmovalka Anja Fir, ki ima na kavčih kar nekaj navijačev, tudi zato, ker je tako zelo osredotočena na kuhanje, da s svojimi sotekmovalci na obračunava na osebni ravni. Ni ena tistih, ki bi za vsako ceno rinili v prvo vrsto, pozornost raje priteguje s svojimi jedmi.

Zato je bilo presenečenje toliko večje, ko smo med brskanjem po njenem instagramovskem profilu naleteli na nekaj nepričakovano drznih fotografij, ki so nas napolnile s poletnim pričakovanjem. Simpatična Anja se je fotografskemu objektivu namreč nastavila kar zgoraj brez.

Samozavestno je pozirala v kopalkah in navdušila svoje spletne sledilce, ki ne skoparijo s komplimenti in se že veselijo prihajajočega poletja, ko se bo v njej morda spet prebudila manekenska žilica. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta