(FOTO) Kot superzvezda! Na rdeči preprogi v Cannesu blestela tudi lepa Slovenka, ki ji sledi 1,3 milijona ljudi

D.Ži
30.05.2022 09:50

Maja Malnar se v svetu slavnih, lepih in bogatih znajde kot riba v vodi, veliko pozornosti je pritegnila tudi na zadnje dni najbolj oblegani rdeči preprogi v Evropi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Če bi se morali spomniti slovenske glasbene skupine Sexplosion, bi morali res izjemno globoko kopati po spominu, morda pa vam je v spominu ostal vsaj podatek, da sta v skupini ob Steffaniu nastopali dve zelo čedni mladi pevki.

Profimedia

Ena od njih je bila Maja Malnar, ki je skupino nato zapustila in se bolj znašla na modnih brveh, predvsem pa v svetu slavnih, lepih in bogatih, kjer plava kot riba v vodi.

Atraktivna svetlolaska je domovino zapustila že pred leti in medtem postala spletna vplivnica, ki ji sledi več kot 1,3 milijona sledilcev, številka še naprej strmo raste. Razvaja jih s svojimi glamuroznimi in seksapilni fotografijami, ki nastajajo na vseh koncih sveta.

Profimedia

Tokrat je svoje oboževalce popeljala naravnost na rdečo preprogo filmskega festivala v Cannesu, kjer se je modno postavila ob bok nekaterim največjim svetovnim filmskim zvezdnicam. 

Na francoski rivieri je blestela v kar treh pompoznih modnih kreacijah. Maja ima drag in izpiljen okus, zato je segla na področje visoke mode in izbrala kreacije znamk Maison Geyanna Youness, Sophie Couture in Rami Al Ali. 

Ali se je tam družila tudi s kakšno superzvezdo - med drugim so se zadnje dni v Cannesu mudili tudi Tom Cruise, Bella Hadid, Cara Delevingne, Kristen Stewart, Diane Kruger, Alessandra Ambrosio in Naomi Campbell -, pa svojim spletnih sledilcem še ni izdala. 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta