(FOTO) Lea Sirk v kopalkah pokazala svojo izklesano postavo in drzno tetovažo, ki se nahaja tik pod njenimi ...

D.Ži
01.07.2022 08:37

Težko bi verjeli, da je od zadnjega poroda naše priljubljene pevke minilo komaj sedem mesecev. Primorka očitno zelo pridno telovadi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

"Hvala ne ne," se glasi refren evrovizijske skladbe, s katero se je Lea Sirk v Lizboni leta 2018 uvrstila v finale, teh besed pa več kot očitno ne uporablja, ko gre za telovadbo. Naša energična Primorka je vselej v zelo dobri formi. V intervjujih se je že kdaj spomnila let, ko je imela precej več kilogramov ter bila zaradi tega nezadovoljna in nesamozavestna. A to je že daljna preteklost. Lea je zavidljivo fit.

Novembra lani je rodila svojega tretjega otroka, sina, prvega, ki ga je spočela s košarkarjem Alenom Hodžićem. Mali Tai zdaj lepša dneve sestricama Ael in Sii. Družina si je sredi vročinskega vala te dni privoščila nekaj morske osvežitve, Lea pa je svoje spletne sledilce, ki jih je več kot 66 tisoč, razveselila z zelo poletno fotografijo, na kateri jo vidimo v rumenih kopalkah.

Težko bi verjeli, da je od njenega zadnjega poroda minilo komaj sedem mesecev. Kopalke so znova razkrile tudi njeno telesno okrasje. Lea je namreč lastnica ene najbolj izvirnih in dramatičnih tetovaž na slovenski sceni.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta