(FOTO) Maribor dobil najbolj šik modni atelje v državi. Na odprtju tudi številni znani Slovenci

29.08.2021 11:00
Kar trlo se je znanih obrazov na otvoritvi težko pričakovanega Atelier DH Fashion, s katerim je modni oblikovalec David Hojnik uresničil svoje sanje.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Belo platno je padlo, Maribor pa je dobil verjetno najbolj šik modni atelje v državi. David Hojnik ganjenosti ob anj tako pomembnem pomembnem dogodku ni skrival.
Tadej Regent

Bela zavesa je padla, Maribor pa je dobil modni atelje, ki se ga ne bi sramovala nobena modna prestolnica po svetu. Vrata je odprl Atelier DH Fashion, s katerim je David Hojnik, eden najbolj iskanih in prodornih slovenskih modnih oblikovalcev močno nadgradil svojo zgodbo. 

Tadej Regent

"Atelier DH fashion so moje sanje in vizija. Ne gre zgolj za novo modno trgovino temveč za prostor stilskih doživetij. Nahranili bomo vaše oči in dušo. Vsak centimeter smo uredili z mislijo na vas. Želimo si, da bi se v ateljeju za vas čas ustavil in bi lahko v lepoti svojega malega modnega doživetja uživali na polno," je povedal na otvoritvi.

Tadej Regent

In dodal: "Ni bilo prav lahko. Zadnjih deset mesecev sem v rokah pogosteje od krojaškega držal gradbeni meter. A pravkar je vse dobilo smisel. Vesel sem, da je obdobje dvomljivcev, ko so nas nekateri spraševali, od česa sploh živimo, mimo. Želim si, da s svojo zgodbo navdihnemo, opogumimo še koga, ki si želi razpreti krila in početi to, kar ga resnično osrečuje. Za lepe stvari v življenju se je vredno boriti."

Tadej Regent

Atelier je razdeljen v tri povezane sklope. Prvi, 'showroom' trgovinski del, je prostor poln  'ready to wear' kolekcij, ki se bodo tedensko osveževale.

Tadej Regent

 Ateljejski del je namenjen strankam za izdelavo unikatnih kreacij po meri, po posvetu v udobnem, intimnem ambientu ob kavi. Tretji, kreativni del, pa je tisti, v katerem kreacije nastajajo.

Tadej Regent

Odprtje ateljeja, ki je s svojimi provokativno razcefranimi izložbami radovednost mimoidočih buril že zadnjih nekaj mesecev, so pospremili tudi številni znani Slovenci, z mnogimi od njih Hojnik tudi pogosto sodeluje. Med njimi Maja Keuc, 6Pack Čukur, noseča Lea Sirk, ki je pripotovala iz Kopra, pa operna zvezdnica Sabina Cvilak, družila se je tudi Ilka Štuhec. Odprtja ateljeja sta se udeležila tudi mariborski župan Saša Arsenovič in žena Katja. Srečo so Davidu prišli zaželeti tudi številni lastniki priljubljenih lokalov v vse bolj živem središču mesta, ki je zdaj dobilo še nov odmerek glamurja. 

Mične gospodične. Kim Božič, lastnica Allegrie, Maja Keuc in mojstrica ličenja Doroteja Premužič.
Marko Pigac/pigac.si
Mariborski župan Saša Arsenovič z ženo Katjo in simpatičnim podmladkom. 
Marko Pigac/Pigac.si
Zapeljivi mami. Nika Čukur in Mina Pal
Marko Pigac/pigac.si
Noseča Lea Sirk je samo za Davida pripotovala iz Kopra.
Marko Pigac/pigac.si
S smučarske na modno pisto. V petkah.  Ilka Štuhec in Beba Ščap.
Marko Pigac/pigac.si
Praktično James Bond. V šik vzdušju je užival tudi pevec Marko  Škof. 
Marko Pigac/pigac.si
Simpatična Marisa Višnić Maver je uživala med kreacijami. 
Marko Pigac/pigac.si
Helena Cvikl je veselo pomerjala in uživala v lepih oblačilih. 
Marko Pigac/pigac.si
Prva muza. Maja Keuc zaradi težav z glasom ta večer pela ni, je pa prijatelju Davidu povedala nekaj ganljivih besed.
Marko Pigac/pigac.si
6Pack in njegova "Nr.1 žena" Nika Čukur
Marko Pigac/pigac.si
Goran Pfeiler, lastnik Studia Oranž, in cvetličarska mojstnica Valerija Grubelnik.
Marko Pigac/pigac.si
Objem Valerije Grubelnik. 
Marko Pigac/pigac.si
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta