(FOTO) Lepa mamica treh otrok je v izjemni formi: Zelo znana Slovenka pokazala dekolte, ob katerem je mnogim vroče

D.Ži
29.11.2022 11:06

Zdi se, da Renata Bohinc resnično doživlja drugo pomlad, saj svoje spletne sledilce redno razvaja s fotografijami, ki postajajo vse bolj drzne.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Tole je pa ... zelo seksi mama! In neskončno smo veseli, da zadnje mesece kar žari od navdiha, nove življenjske energije in seksapila. Renata Bohinc je svoj čas veljala za eno najbolj iskanih slovenskih manekenk, v zakonu s smučarskim skakalnim asom Primožem Peterko pa se je bolj posvetila družini. Vzgoja treh odraščajočih otrok pač zahteva celega človeka. Ker so otroci medtem stari že dovolj, da vsaj nekaj časa vzdržijo tudi brez mame, se lepa Renata vse pogosteje vrača v svojo staro vlogo, ki jo še vedno mojstrsko obvlada.

Pred fotografskim objektivom blesti, vse bolj drzni postajajo tudi stajlingi, ki jih predstavlja. Tokrat je izbrala še posebej navihano opravo in se pokazala v drzno razpeti srajčki, zavezani v predelu pasu. Pozorno oko hitro opazi, da pod njo ni nosila ničesar. Prezreti pa ne gre niti njene izklesane postave.

Mamica treh otrok je v zelo dobri formi, ni skrivnost, da za svoj videz tudi skrbno skrbi, saj pazi na pravilno prehrano, očitno tudi pridno telovadi. "Sanjaj, ustvarjaj in ljubi življenje," je pripisala fotografiji. Očitno recept vsaj pri njej deluje. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta