(FOTO) Še vedno obvlada! Renata Bohinc pozirala v zelo prosojni beli majčki z naramnicami in nam vzela dih

D.Ži
24.10.2022 09:06

Svoj čas je veljala za enega najbolj iskanih slovenskih modelov, zdaj pa nam je dokazala, da bi, če bi se še kdaj vrnila v manekenski posel, imela zelo malo konkurence.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Zdi se, da se vsakič znova zatreskamo v Renato Bohinc. Zato smo zelo veseli, da se njena ljubezen do poziranja na polno vrača. Nekoč je že veljala za enega najbolj iskanih slovenskih modelov, potem se je posvetila materinstvu in družini nasploh. Zakon s Primožem Peterko se je medtem končal, otroci rastejo, mama pa ima tako spet čas, da tu in tam na veselje mnogih stopi pred fotografski objektiv. 

Atraktivnih in zapeljivih fotografij na njenem instagramovskem zidu kar mrgoli, vse bolj svoji lepi mami postajata podobni tudi hčerki. A tokrat Renata ni pozirala za družinsko fotografijo. Pokazala je svojo zelo seksi plat, se postavila v precej zapeljiv položaj in oblekla preprosto, ozko belo majico na naramnice, ki je razkrila, da modrca za fotografiranje ni oblekla.

Mnogim je prizor od navdušenja vzel sapo. Komplimenti dežujejo, njeni sledilci se kar ne morejo načuditi, v kako vrhunski formi je mamica treh otrok. 

Ni dvoma, ta čedna mama svoj posel še vedno obvlada v nulo.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta