(FOTO) Na kmetiji je lepo: Natalija Bratkovič se je pokazala v kopalkah, ki so razkrile zelo veliko

D.Ži
07.10.2022 08:36

Poletna fotografija mične voditeljice Kmetije nas je spomnila na njeno ljubezen do dramatičnih tetovaž.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Pop TV

Na kmetiji je lahko tudi zelo seksi, zlasti če gre za resničnostni šov Kmetija, ki ga vodi Natalija Bratkovič. Ena naših najbolj atraktivnih televizijskih voditeljic vsakič znova preseneti s kakšno zelo dodelano modno opravo, njeni spletni sledilci pa tu in tam dobijo še kak poseben sladkorček.

Ker živi zelo aktivno in ima športno srce, se to seveda tudi odraža na njeni izklesani postavi, ki jo je minulo poletje na svojem instagramovskem zidu na ogled postavila kar v kopalkah. Dopustniške dni si je polepšala s supanjem, pri tem pa nosila zelo zapeljive zelene kopalke, ki so simpatično razkrile veliko tistega, kar na televizijskih zaslonih ostane skrito. "U, kaka ritka!" poje znana skladba in tokrat je refren povsem na mestu.

Kopalke so nas spomnile tudi na njeno veliko ljubezen do tetovaž. Velik lovilec sanj, ki krasi njen hrbet, je zagotovo ena najbolj znanih tetovaž med našimi estradniki. Upamo, da ji prinaša le lepe sanje, takšne, kot jih je po ogledu fotografije zagotovo imel tudi kateri od njenih številnih oboževalcev in občudovalcev.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta