(FOTO) Nekdanji prijatelj Meghan Markle danes ne upa niti poklicati: "Gre za čisti strah"

A.L.
07.10.2020 18:21
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Že res, da Meghan Markle v javnosti nenehno dviguje prah, marsikdo je prepričan, da je med ljudmi tudi bistveno manj priljubljena kot Kate Middleton. A nenavadno se zdi, da pri nekaterih vzbuja celo strah. Patrick J. Adams, ki je z Meghan Markle igral v priljubljeni seriji Suits, je namreč za tuje medije priznal, da se ob misli na to, da bi moral poklicati nekdanjo igralsko kolegico, naravnost zgrozi. 

Profimedia

"Če sem iskren, sem prestrašen. Lahko bi jo poklical, verjamem, da kadarkoli. Ampak ne vem, kaj točno bi ji lahko rekel," je dejal 39-letnik, ki je bil z Meghan tudi po končani seriji še v stiku. "Ko so se obema rodili otroci, sva si izmenjala nekaj sporočil, poklonila sva si tudi nekaj daril, a zdaj se vseeno bojim. Gre za čisti strah. Verjetno me straši že ideja o tem, da naredim prvi korak in začnem komunikacijo."

Profimedia

Meghan in Patrick sta v seriji sodelovala sedem let, vojvodinja je nato pred dvema letoma snemanje zapustila. "Skupaj nisva bila vse odkar je zapustila serijo, zdaj je njeno življenje doseglo druge razsežnosti," je bil iskren igralec. "Pogrešam jo kot prijateljico, a sem vesel, da ji gre dobro."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta