(VIDEO) Pristanek na realna tla: Meghan Markle težko prenesla izjavo urednice. "Njen ego je podivjal"

A.L.
06.10.2020 18:32

"Zanjo je to neke vrste grožnja. Do tistega trenutka jo je urednica samo hvalila."

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Meghan Markle se po mnenju strokovnjakov za telesno govorico ni najbolje odzvala na besede ene od govornic na virtualnem srečanju revije Fortune. Marklova se je na dogodek javljala iz svojega 14 milijonov evrov vrednega domovanja, ki si ga deli skupaj s princem Harryjem in sinom Archiejem

Strokovnjak za telesno govorico Bruce Durham je za The Mirror povedal, da Meghan med srečanjem ni bila povsem iskrena. Ena od urednic revije Fortune, Ellen McGirt, je izjavila, da Meghan "ni edina močna ženska", s tem pa poskrbela za nejevoljo vojvodinje. "Ona tega ne razume tako, kot je bilo mišljeno. Zanjo je to neke vrste grožnja. Do tistega trenutka jo je urednica samo hvalila," trdi Durham.

Strokovnjak za telesno govorico je prepričan, da je ob sicer povsem običajni izjavi, Meghan ego povsem podivjal, svoje je dodala tudi s kretnjami. Nenehno glajenje las in dajanje vtisa, da je kljub vsemu ostala močna, naj bi le še potrjevala njeno nelagodje. "Ne želi slišati, da ni edina močna ženska," trdi Durham. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta