(FOTO) Nesramežljiva 22-letnica na teden zasluži kup denarja: "Delovni čas od 9.00 do 17.00 ni zame"

D.Ži
13.11.2020 09:21

Heidi Grey se v gostinstvu in tovarni keramičnih ploščic nekako ni našla. Mnogo bolje se počuti brez oblačil pred kamero.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ena bolj priljubljenih uporabnic Instagrama pravi, da ni narejena za delo od devetih do petih, zato denar raje služi s prodajo svojih eksplicitnih fotografij na svetovnem spletu. In gre ji zelo dobro. Heidi Grey je nekoč delala v gostinstvu. Delala je v več restavracijah in na kratko bila zaposlena celo v tovarni keramičnih ploščic.

22-letnica pravi, da je to zanjo mnogo preveč dela, in sklenila je, da ji tradicionalni delovni čas ne diši.  "Nisem narejena za običajno delo," pravi zvezdnica družbenih omrežij iz Arizone. "Počutila sem se kot izobčenec v teh profesionalnih vodah. Dala sem odpoved, ko so od mene zahtevali, da bi delala ob vikendih," pripoveduje. Heidi iz Scottsdalea danes denar služi z objavo seksi fotografij na Instagramu in prodajo posnetkov na spletnih straneh za odrasle, kot sta Nudiez in OnlyFans, piše Daily Star

Na Instagramu ji sledi več kot 2,2 milijona ljudi. Pravi, da je zelo seksualna, a hkrati razmišlja o poslu. "Neprestano srečujem dekleta, ki bi spala z mano. In pomislim, ali bi to smela posneti. Tako bi ubila dve muhi na en mah," se nasmiha.

Stanje na njenem bančnem računu je čudovito. "Trenutno od portala Nudiez na teden zaslužim okoli 15.000 dolarjev in še dodatnih 10.000 od OnlyFans," je ponosna. Pri estetskem kirurgu je bila že štirikrat, že nekaj let je v zvezi z 29-letnim moškim, ki ga njeno delo na moti.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta