(VIDEO) Spletna vplivnica doživela šok življenja: Naokoli sem hodila z rakom na nogi

D.Ži
06.11.2020 09:56

Dva zdravnika sta trdila, da je vse v redu in da je skrb odveč. Ker je slutila, da nekaj ni v redu, je poiskala tretje mnenje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

21-letna zvezdnica britanskih resničnostnih šovov in spletna vplivnica Molly-Mae Hague je svojim oboževalcem sporočila, da je znamenje, ki so ji ga nedavno odstranili z noge, bilo kancerogeno. O tem je spregovorila na posnetku na YouTubu. Zdravnik ji je po telefonu povedal, da gre za maligni melanom. Ob novici se je zjokala. "Naokoli sem hodila z rakom na nogi," pripoveduje influencerka. Da so se njene zle slutnje potrdile, je izvedela med poslovnim potovanjem v Italiji.

Znamenje je najprej opazila njena mama in to kar preko ekrana, ko je Molly še sodelovala v resničnostnem šovu Love Island. 21-letnica je nato prestala vrsto pregledov, dva dermatologa sta ji dejala, da je skrb odveč. Poiskala je tretje mnenje, saj je čutila, da nekaj ni v redu. Preiskava je nato pokazala, da gre za maligni izrastek.

"Še sama ne vem, kaj bi si mislila ali rekla. Ne morem verjeti, da so mi zdravniki govorili, da je vse v redu. Vznemirjena in besna sem," pravi Molly, ki zdaj svoje sledilce poziva k rednemu samopregledovanju. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta