(FOTO) Odvetnik trdi, da je trenutno stanje Britney Spears podobno bolniku v komi

A.L.
09.10.2020 18:57
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

V tem tednu se odvija sodna obravnava v primeru nadzora nad finančnim delom posesti pevske zvezdnice Britney Spears. Ta je bila zaradi psihičnih težav pod skrbništvom svojega očeta Jamieja Spearsa. Slednji je bil od leta 2007, ko so se pevki začele težave, njen edini pooblaščeni skrbnik, vse dokler ni lani zaradi zdravstvenega stanja skrbništva začasno predal Jodiju Montgomeryju, ki se s pravnim skrbništvom ukvarja poklicno. Potem ko se je Jamieju zdravstveno stanje izboljšalo, ta znova želi skrbništvo nad hčerko, zdaj se je vnel sodni spor.

View this post on Instagram

Middle pic has no retouches 💋💋💋💋 !!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Odvetnik Britney Spears trdi, da oče pevko sili v nastopanje, sama pa si tega naj ne bi želela. Zdaj želijo skrbništvo nad njo prenesti na Montgomeryja, čemur pa Jamie Spears nasprotuje. Po poročanju tujih medijev je sodnik pevkinega odvetnika prosil, naj Britney Spears v pisni izjavi jasno izrazi željo, da želi spremeniti svojega pravnega skrbnika. Po besedah odvetnika je to nemogoče, saj meni, da je njeno trenutno stanje "bolj podobno bolniku v komi, ki ne more sam dati soglasja, zaradi česar morajo njegove interese zastopati drugi".

Reuters

Primer okoli skrbništva nad 38-letno pevko je sicer javnosti znan že dlje časa, oboževalci so se zbrali celo v gibanje Osvobodite Britney. Zahtevajo, da se pravno skrbništvo nad njenim življenjem ukine, številni so prepričani, da je pevka povsem ujeta.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta