(FOTO) Po liposukciji umrla ena najlepših žensk na svetu, dočakala je le 29 let

D.Ži
09.11.2023 10:13

Razplet, ki ga nihče ni pričakoval. Za posledicami hudega zapleta po posegu na kolenu je umrla manekenka, dobra prijateljica slavnega nogometaša.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Luana Andrade, 29-letna brazilska manekenka in vplivnica, je umrla dan po liposukciji kolena v bolnišnici v Sao Paulu, piše Daily Mail. Iz bolnišnice so sporočili, da sta poseg opravila zasebni zdravnik in anesteziologinja, ki ju je najela njena družina. Po dveh urah in pol operacije je lepotici zastalo srce.

"Operacija je bila prekinjena, pacientka pa je prestala preiskave, ki so pokazale na močno trombozo," so sporočili iz bolnišnice. Manekenka je bila razglašena za mrtvo v torek okoli 5.30 zjutraj. Vzrok smrti je bila pljučna embolija.

"Uničen sem in živim svojo najhujšo nočno moro. Del mene je odšel," je na Instagramu zapisal njen fant Joao Hadad.

Ob smrti prijateljice se je oglasil tudi brazilski nogometaš Neymar, dan po tem, ko so tatovi vdrli v hišo njegovega dekleta, ki je rodilo pred mesecem dni, in njene starše zadrževali kot talce.

"Žalosten dan z dvema zelo slabima novicama. Prva je napad, ki ga je družina mojega dekleta preživela, a hvala bogu so vsi v redu! Druga je smrt moje prijateljice. Moje sožalje celi družini, naj Bog sprejme Luano z odprtimi rokami," ​​je zapisal na Instagramu.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta