(FOTO) Lepa Hrvatica v Benetkah ukradla vse poglede: Oprijeta in razporkov polna obleka je razkrila sladko skrivnost

D.Ži
05.09.2023 11:01

Ema Mur iz Čakovca se pri naših zahodnih sosedih vse bolj uveljavlja v filmskem svetu, ima pa tudi lastno linijo kopalk.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Lepa igralka, rojena v Čakovcu, Ema Mur, z dekliškim priimkom Kovač, je bila gostja rdeče preproge 80. Beneškega filmskega festivala, na katerem se te dni tre mednarodnih zvezd, tudi kar nekaj obrazov z območja nekdanje Jugoslavije je tam. 

Profimedia

Z možem Sandrom Murom je prišla na premiero filma "The Palace" Romana Polanskega, v katerem je tudi zaigrala, atraktiven par je blestel v črnih opravah. Ema je nosila črno asimetrično obleko oblikovalca Francesca Murana z razporkom na trebuhu, razkrila je tudi, da pričakuje prvega otroka. Ponosno je pokazala svoj nosečniški trebušček, piše hrvaški Dnevnik.

Profimedia

Par se je skrivaj poročil februarja letos, da sta skupaj, je postalo znano lani. Kot je izvedel hrvaški Story, se je par v popolni tajnosti poročil v samoborski mestni hiši, svetlolasa lepotica pa vesele novice ni povedala niti svoji mami. Po tem se je par odpravil na medene tedne, odpotovala sta v New York in nato še na Havaje.

Profimedia

Ema je, kot pišejo hrvaški mediji, nekoč živela v Italiji, pred Sandrom je bila v razmerju z Italijanom Gennarom Lilliem, Sandro Mur pa je v medije prišel zaradi razmerja s priljubljeno radijsko voditeljico Ivano Mišerić.

Čedna Čakovčanka je pred štirimi leti obnorela Italijane, ko je nastopila v oddaji Ciao Darwin, kjer jo je spoznala širša javnost. Ob študiju je zgradila tudi uspešno manekensko kariero in se odločila preizkusiti še v igralstvu. Zaigrala je v filmih "Lamborghini" in "The Palace".

Ema ima, kot hiše hrvaški Dnevnik, tudi podjetniško žilico, saj je lastnica podjetja za proizvodnjo kopalk Ambìnca Swimwear. V kolekciji najdete zanimive modele v različnih barvah.

Kopalne oprave so okolju prijazne in izdelane iz trajnostnih materialov. Študirala je podjetništvo in menedžment, med 4. in 14. letom je plesala. Rodila se je na Hrvaškem, življenje pa jo je popeljalo v Italijo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta