(FOTO) Premier Golob na državno proslavo prišel s Tino Gaber pod roko

D.Ži
07.02.2023 21:24

Po tednih ugibanj, ali je med njima preskočila iskrica, je eden najbolj opaznih parov podelitve Prešernovih nagrad na proslavo prišel skupaj.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Tina Gaber in premier Robert Golob sta na proslavo prišla skupaj.
Robert Balen

Ničesar nista uradno potrdila, a zdi se, da smo nekakšno potrditev na predvečer kulturnega praznika vendarle dobili. Državna proslava pred kulturnim praznikom je v Cankarjevem dvomu seveda bila poklon slovenski kulturi in letošnjim nagrajencem, a oči javnosti niso bile uprte le v prejemnike nagrad, temveč tudi v nekatere goste. Poleg Svetlane Makarovič, ki je pred proslavo napovedala, da bo tako ali drugače prišla na oder po nagrado, ki jo je leta 2000 zavrnila, in Miše Molk, ki je navdušeno ploskala kulturnikom, je veliko pozornosti pritegnila tudi dvojica v prvi vrsti. Premier Robert Golob je namreč na proslavo prišel v družbi Tine Gaber, ki je blestela v beli obleki. V Cankarjev dom sta prišla z roko pod roko in sedla skupaj. Ker visoki politiki na takšne slovesnosti običajno ne prihajajo s prijateljicami, lahko njuno skupno udeležbo najbrž razumemo tudi kot potrditev govoric, da je prijateljstvo med njima preraslo v nekaj več.

Robert Balen

Da naj bi med njima preskočila iskrica, smo prvič slišali v začetku januarja, a se nihče od njiju na govorice ni odzval, zdaj sta to očitno naredila brez besed. In kdo je Tina Gaber, temnolasa lepotica, ki je morda po tihi in neopazni ločitvi ogrela srce premierja Goloba? Še najbolj se je spomnimo iz prve sezone Exatlona na Planet TV, kjer je z Miranom Ališičem v Dominikanski republiki vodila zelo dinamičen resničnostni šov. Videli so jo tudi na srečanjih Gibanja Svoboda, pa tudi na božičnem koncertu v Vatikanu, kamor je premier Golob odpotoval z vladnim letalom, ona pa s svojim prevozom.

Robert Balen

55-letni premier ter 20 let mlajša bivša Miss Hawaiian Tropic in nekdanja lobistka naj bi se bila po pisanju medijev spoznala preko njene sestre Urške, ki je nekoč bila njegova pomočnica v Gen-I-ju, danes pa je zaposlena v Golobovem kabinetu. 

(FOTO) Prešernove nagrade podeljene. Kakšni so komentarji prihoda Svetlane Makarovič na oder?

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta