(FOTO) Presenečenje! Tina Gaber se vrača na male zaslone: "Odločitev je bila precej enostavna"

A.L.
01.09.2023 09:15

"Ja, odločitev je bila precej enostavna, denar gre v dobre roke in verjamem, da bo pravično tudi razdeljen," je ob tem povedala Tina Gaber.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bobo

Partnerka premierja Roberta Goloba Tina Gaber je stara znanka televizijskih zaslonov. Spremljali smo jo lahko na lepotnih tekmovanjih, bila je tudi sovoditeljica Mirana Ališiča v prvi sezoni šova Exatlon, v katerem je ob odru bodrila tekmovalke in tekmovalce. Po koncu šova se ni več vrnila na male zaslone, tokrat pa je naredila izjemo in se odločila, da bo to nedeljo sodelovala v dobrodelnem kvizu Milijonar, v katerem bodo znani tekmovali v znanju in zbirali denar za žrtve nedavnih poplav.

Tina Gaber - 24.07.2023 - protest proti poboju nutrij - predaja podpisov nasprotnikov izlova nutrij iz Ljubljanskega barja ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano; //FOTO: Jaka Gasar
Jaka Gasar

"Ja, odločitev je bila precej enostavna, denar gre v dobre roke in verjamem, da bo pravično tudi razdeljen," je ob tem povedala Tina Gaber. Partnerka slovenskega predsednika vlade ima na kviz Milijonar zelo lepe spomine. "To je v bistvu oddaja, ki jo je, že ko sem bila mala punčka, gledala celotna družina. Zbrali smo se pred televizijo, pa smo ugibali. Ja, jaz se spomnim, ko jo je vodil Jonas, pa potem Boštjan Romih. Se pa zelo veselim Jureta, ker je zelo simpatičen in mu gre odlično od rok."

Profimedia

V legendarnem kvizu, v katerem tekmovalce čaka petnajst vprašanj na poti do glavne nagrade sto tisoč evrov, se bosta poleg premierjeve srčne izbranke preizkusila še pevka in televizijska voditeljica ​Saša Lendero ter Marko Miladinović, ki je med drugim navduševal v humoristični seriji Dragi sosedje. Naslednji petek, 8. septembra, pa bosta svoje znanje za dober namen preizkusila še igralec Borut Veselko in antropolog Dan Podjed.  

Bobo
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta