Tina Gaber pritegnila pozornost hrvaških medijev: Je 20 let mlajša od Goloba in postavo rada pokaže v kopalkah

D.Ži
25.07.2023 09:31

Partnerica premierja Goloba je ob predaji podpisov za zaščito nutrij pritegnila pozornost zelo branega hrvaškega portala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Tina Gaber, partnerica slovenskega premierja Roberta Goloba, pozornost priteguje tudi v tujini. Tako se je o njej te dni razpisal hrvaški Jutarnji list, ki je oko nanjo vrgel v trenutku, ko je ministrstvu predala podpise proti odlovu ljubljanskih nutrij. Pišejo, da je predsednik slovenske vlade 20 let starejši od nekdanje misice, s katero sta razmerje potrdila februarja letos, ko sta se skupaj pojavila na podelitvi Prešernovih nagrad.

"Od takrat Tina uživa veliko pozornosti javnosti, ki jo je zdaj izkoristila v dobre namene. Tina je namreč na Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano vložila peticijo s 24.600 podpisi proti pomoru glodalcev, katerih krzno se uporablja v modni industriji. Ob tem je ponosno pozirala z zbranimi podpisi, za to priložnost pa je izbrala padajočo belo poletno obleko," piše Jutarnji.

O Tini Gaber, za katero pišejo, da je zelo atraktivna, so izbrskali še nekaj informacij. "Tina je nekdanja miss Hawaiian Tropic, slovenski javnosti pa je znana tudi po razmerju s priljubljenim pevcem Janom Plestenjakom. Govorilo se je tudi, da naj bi bila v razmerju z nekdanjim slovenskim prometnim ministrom Patrickom Vlačičem, kar ni bilo nikoli potrjeno," ugotavljajo. 

"Tina se na Instagramu, kjer ji sledi več kot 23.000 ljudi, predstavlja kot zagovornica pravic živali, najpogosteje objavlja videoposnetke in fotografije s svojih potovanj ter se s svojo postavo rada pohvali v kopalkah. Odkar je potrdila razmerje s premierjem, deli tudi njune skupne fotografije," piše hrvaški portal. "Golob je bil pred tem poročen z Jano Nemec, lani pa je bilo objavljeno, da se ločujeta in da bo premier še naprej živel sam z otrokoma," dodaja Jutarnji.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta