(FOTO) Rebeka Dremelj sredi sanjskega dopusta pristala v bolnišnici. To je razlog ...

A.L.
27.04.2023 11:36

"Vsega je bilo v dveh dneh! Veliko lepega, pa tudi bolnica vmes! Konec dober, vse dobro! Gremo dalje," je zapisala pevka.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Naša uspešna podjetnica, pevka, urednica portala in bivša misica Rebeka Dremelj je potovanja vedno imela rada. Odkrivati svet je strast, ki jo, kadar ji čas le dopušča, rada deli tudi s svojimi številnimi sledilci. Tokrat je spakirala kovčke in se odpravila daleč. Te dni spoznava zanimivosti in dih jemajoče razglede ZDA. 

A kot je sporočila sledilcem na družbenem omrežju, vse ni šlo bre težav. "Vsega je bilo v dveh dneh! Veliko lepega, pa tudi bolnica vmes! Konec dober, vse dobro! Gremo dalje," je zapisala in s tem nekoliko prestrašila oboževalce, ki jih je skrbelo za pevkino zdravje.

A kot je kasneje razkrila v komentarju, težav ni imela sama, pač pa njena hči. Kot je pojasnila, so bolnišnico morali obiskati zaradi alergije na suši.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta