(FOTO) Kot Titanik! Tako strastno se Rebeka Dremelj na krovu križarke poljublja s svojim postavnim možem

D.Ži
25.04.2023 11:15

Čudovit dopust te dni preživlja naša zvezdnica, ki se je z družino odpravila na ono stran velike luže.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Igor Napast

Tudi superženske kdaj pa kdaj potrebujejo oddih. In naša uspešna podjetnica, pevka, urednica portala in bivša misica Rebeka Dremelj je potovanja vedno imela rada. Odkrivati svet je strast, ki jo, kadar ji čas le dopušča, rada deli tudi s svojimi številnimi sledilci. Tokrat je spakirala kovčke in se odpravila daleč. Te dni spoznava zanimivosti in dih jemajoče razglede ZDA. Z družino je med drugim obiskala zabave poln Orlando, ki slovi po megalomanskih zabaviščnih parkih, uresničila si je tudi dolgoletno željo.

"Tole sliko sem si želela že 43 let! No, ne čist tako, sem sicer upala, da mi bo še lubčka dal, ampak ok! Bolje išta nego ništa," je zapisala ob fotografiji, na kateri ji družbo dela delfin. Ni skrivnost, da so ji te živali prav posebej pri srcu, ne nazadnje je v podobi delfinčka tudi njena najbolj znana tetovaža, ki včasih kuka iz dekolteja. 

Najbolj prisrčna fotografija pa je nastala na krovu križarke, s katero odkrivajo ZDA. Nekatere je spomnila na znameniti prizor iz filma Titanik, kjer Leonardo DiCaprio poljublja Kate Winslet. No, holivudarjev tokrat ni bilo, je pa našo zvezdnico strastno pred sončnim zahodom poljubil njen postavni mož Sandi Škaler. Fotografija za nad kamin, ki jima bo doma zagotovo klicala spomine na čudovit dopust.  

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta