(FOTO) Se spomnite noro čednega tipa iz priljubljene romantične komedije? Danes bi ga morda težko prepoznali

D.Ži
25.08.2022 10:55

Milijoni po svetu so se v filmu Pravzaprav ljubezen zaljubili v postavnega Brazilca. Danes izgleda nekoliko drugače, a še vedno zelo dobro.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Brazilskega igralca Rodriga Santora smo si zapomnili po vlogi v enem izmed najbolj priljubljenih romantičnih filmov Pravzaprav ljubezen, v katerem je upodobil čednega Karla, ki je gledalce očaral in osvojil s svojim mišičastim videzom, pa tudi s seksi prizori.

Profimedia

Danes ga na prvi pogled ni več tako lahko prepoznati, saj se je skozi leta precej spremenil.

Profimedia

47-letni Rodrigo ima danes daljšo sivo brado, za njim je kar nekaj uspešnih vlog, ki jih je odigral. Po Pravzaprav ljubezen je igral v filmih Zaljubljene ženske, Izgubljeni, "Old River", 300, Charliejevi angeli, "Reprisal" in "Westworld", glas pa je nekajkrat posodil tudi animiranim junakom.

Rodrigo je od leta 2016 srečno poročen z brazilsko igralko Mel Fronckowiak, imata petletno hčerko Nino. Še danes se lahko pohvali z izklesanimi mišicami, s katerimi navdušuje oboževalke in oboževalce.

Na njegovem Instagram profilu mu sledi kar 1,2 milijona ljudi, s katerimi deli utrinke iz svojega poslovnega in osebnega življenja, za kar prejema na deset tisoče všečkov, pohvali pa se lahko, da skozi leta ni zabredel v noben škandal.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta