(FOTO) Zvezdnica nekdaj priljubljene serije se je fotografirala, medtem ko je na plaži počela nekaj zelo intimnega

D.Ži
16.08.2022 11:00

Se še spomnite najstniške serije Mulci (Saved by the Bell)? Presenečeni boste, kako malo se je spremenila ena glavnih igralk.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekdanja televizijska srčica Tiffany Amber Thiessen, znana po vlogah Kelly Kapowski v priljubljeni televizijski seriji Mulci in Valerie Malone v seriji Beverly Hills 90210, je dokazala, da se z leti ni prav zelo spremenila.

Tiffany je na svojem Instagram profilu objavila fotografijo, na kateri je v črnih enodelnih kopalkah, in s tem pokazala svojo odlično postavo pri 49 letih. Pozirala je med skalami na peščeni plaži.

Svoje sledilce je nasmejala z opisom fotografije: "Ko te ujamejo med iskanjem prostora za lulanje."

Že od prvih dni slave je Tiffany pritegovala veliko pozornosti javnosti, ni se mogla izogniti škandalom. Po koncu serije Mulci je na dan prišlo nekaj sočnih podrobnosti, izšla je celo knjiga, v kateri piše, da je bila v razmerju s kolegom Mariem Lopezom, ki se je končalo, ko ga je na snemanju zalotila med varanjem z eno stransko igralko. Intimna naj bi bila s soigralcem Markom-Paulom Gosselaarjem. Producent serije Peter Engel je trdil, da je bila Tiffany najprej z Markom in nato z Mariem.

Profimedia

"Zasačila ga je v garderobi s stransko igralko. Oblečena je bila v njegovo usnjeno jakno, ki jo je nato v besu raztrgala in vrgla vanj," se spominja Peter.

Njena kariera se je začela z lepotnimi tekmovanji, leta 1987 je bila okronana za Miss Junior America. Po tej zmagi je šlo v Tiffanyjinem življenju vse navzgor – zmagovala je na lepotnih izborih, leta 1989 je bila razglašena za ameriško manekenko leta. Čeprav je obdobje njenih najbolj priljubljenih serij minilo, je igralka še vedno prava lepotica.

 
Profimedia

Kasneje je igrala v glasbenih videospotih, da bi plačala položnice in ohranila življenjski slog, ki ga je bila vajena, vodila je tudi kuharsko oddajo Večerja pri Tiffany, a je zaradi premajhne gledanosti projekt leta 2017 propadel.

V začetku leta 1992 je začela razmerje z Brianom Austinom Greenom, s katerim sta zaigrala v seriji, ki je oba izstrelila med zvezde, a ljubezen ni preživela, par se je po nakupu skupnega stanovanja leta 1994 razšel.

Profimedia

Tiffanyina naslednja velika ljubezen je bil igralec David Strickland, ki se je ubil na samem začetku njune zveze. Tiffany naj bi bila zaradi smrti čustveno in psihično močno prizadeta in naj bi poiskala pomoč psihoterapevta.

Leta 2005 je našla srečo v ljubezni in se poročila z Bradyjem Smithom, pet let pozneje pa se jima je rodil prvi otrok, deklica Harper Renn. Leta 2015 je njuno družino obogatil sin Holt Fisher.

Tiffany je zadnjih dvajset let popolnoma predana družinskemu življenju, skupne družinske trenutke pa pogosto objavlja na družbenih omrežjih.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta