Kdo je lepotica, ki je na podelitvi zlate žoge sedela ob Mbappeju? Nova zvezdnica je hči zelo slavnega očeta

D.Ži
19.10.2022 08:56

Mnogi so mislili, da gre za njegovo novo punco, a Trinity Rodman je ena novih senzacij v svetu ženskega nogometa.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Letošnja podelitev zlate žoge je potekala veliko prej kot prejšnja leta. Razlog ni le svetovno prvenstvo, ki je nogometni spored postavilo na glavo, ampak tudi sprememba samih pravil. Najslavnejša nogometna trofeja v kategoriji posameznikov se po novem podeljuje za sezono in ne več za preteklo leto.

Profimedia

Ta je za sezono 2021/2022 v kategoriji za najboljšega nogometaša na svetu pristala v rokah Karima Benzemaja, ki je najbolj zaslužen za neverjetno sezono kluba Real Madrid.

Profimedia

Na sami gala podelitvi zlate žoge se vedno zgodi nekaj spremljajočih zanimivosti in ena izmed njih je bilo tokrat veliko zanimanje za nogometašico, ki je sedela ob Kylianu Mbappeju, ki si je sicer "prislužil" žvižge Parižanov pred dvorano.

Mnogi so mislili, da gre za njegovo spremljevalko, a lepotica ob francoskem zvezdniku je bila odlična mlada nogometašica.

Gre za komaj 20-letno Američanko Trinity Rodman, ki je bila razglašena za najboljšo mlado nogometašico v ZDA, nominirana pa je bila tudi za zlato žogo, ki jo je nato v ženski kategoriji osvojila Alexia Putellas iz Barcelone.

"Ne morem verjeti, da sem nominirana. Vse te igralke zelo spoštujem in to je zame sanjsko. Veliko se je zgodilo do zdaj, o tem lahko človek samo sanja, a mislim, da bom še naprej rinila naprej in dala vse od sebe,'' je dejala pred podelitvijo.

Profimedia

Trinity Rodman je hči velike legende lige NBA Dennisa Rodmana.

Profimedia

Trenutno je najbolje plačana nogometašica v Ameriki, pred dvema letoma pa je postala najmlajša izbrana igralka na naboru v zgodovini.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta