(FOTO) Severina s fotografijo v kopalkah spomnila na poletje in povsem razvnela oboževalce

D.Ži
09.11.2020 12:00

Na Hrvaškem ugibajo, ali njen zakon sploh še obstaja, zvezdnica pa se je z mislimi raje vrnila v najbolj seksi del leta.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Severina se je na svojem instagramovskem profilu spomnila poletnih dni in objavila fotografijo, na kateri pozira v kopalkah in s sončnimi očali na obrazu. Sedi na ladji, ki je pravkar izplula iz splitske luke. "Pozabljena razglednica iz Splita," je pripisala fotografiji. Njena zmeraj popolna postava je spletne sledilce seveda navdušila tudi tokrat in komentarji o tem, kako je edina prava estradna kraljica, kar dežujejo.

Severina je nedavno pritegnila veliko pozornosti, ko je javno napadla hrvaško vlado in dejala, da so socialne službe zatajile, veliko se govori tudi o njenem domnevno krhkem zakonu z Igorjem Kojićem. Nihče od njiju svojega odnosa ne komentira, je pa nekako jasno, da že dolgo nista več v isti državi. Severina trenutno živi v  svojem zagrebškem stanovanju, nogometni menedžer pa je v Srbiji. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta