(FOTO) Vse več zapisov o ločitvi hrvaške zvezdnice Severine. "Kriv" naj bi bil moški, ki je pevki zelo blizu

Za.B.
28.09.2020 10:15

Domnevno sta bila Igor in menedžer že od začetka v slabih odnosih.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Srbski mediji v zadnjih dneh vse pogosteje pišejo o dokončni ločitvi hrvaške pevske zvezdnice Severine in Igorja Kojića. Par naj bi bil ločen že več mesecev, vsak na svojem koncu sta preživljala tudi poletne počitnice. Dokončno naj bi do razhoda prišlo, potem ko je Severina zgladila spor s svojim dolgoletnim menedžerjem Tomico Petrovićem. Srbi pišejo, da je Petrović že od začetka nasprotoval razmerju in poroki z Igorjem Kojićem, domnevno sta bila Igor in menedžer že od začetka v slabih odnosih.

To je bil tudi razlog, da je Severina Tomico Petrovića odpustila, kljub temu da je ta leta uspešno vodil kariero, urejal nastope in sponzorstva, organiziral koncerte in skrbel za finance. Severinina kariera je šla  nato le še navzdol. V začetku letošnjega leta je Petroviću znova ponudila sodelovanje, kar naj bi Kojića močno razburilo.

Srbski Story piše, da naj bi zdaj že nekdanjega Severininega partnerja razjezila tudi njena objava na družbenem omrežju. Na Instagramu je namreč nedavno objavila fotografijo, na kateri med drugim pozira tudi s Tomico Petrovićem. Pod fotografijo je zapisala, da je ob njej ozek krog dobrih ljudi.

Kojić naj bi bil nad fotografijo ogorčen do te mere, da je pevki poslal jezno sporočilo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta