(FOTO) Ste opazili? Na Tari Zupančič je zadnje dni nekaj zelo drugače

D.Ži
04.11.2020 10:22

Čedna televizijska voditeljica odslej na svet gleda bolj jasno. Zaradi težav z vidom si je omislila zelo markantna očala.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ana Gregorič

Ste opazili, da je na eni naših najbolj simpatičnih televizijk nekaj novega? Ne, ničesar ni popravljala, vsaj ne da bi vedeli, si je pa Tara Zupančič, popinovka in voditeljica šova Zvezde plešejo omislila nova očala. Fotografijo svoje nove pridobitve je objavila na družbenih omrežjih. Gre za dioptrijska očala, ki ji bodo pomagala svet videti bolj jasno.

Da ima težave z očmi, je z javnostjo delila že pred časom. Znano je, da slabo vidi na blizu in daleč, hkrati pa tudi komaj opazno škili. "V nov teden grem z novim pogledom na svet," je mična Polesova sovoditeljica pripisala fotografiji, na kateri pozira z novimi očali. "Natančneje z +0,5, -1,50 in 172 stopinjskim cilindrom na levi, ter +0,25, +1,00 in 6 stopinjskim cilindrom na desni," je dodala.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta