(FOTO) Ste videli, v kako čednega mladeniča je odrasel sin Helene Blagne? Skupaj uživata v zelo lepem mestu

D.Ži
09.11.2022 09:28

Malo za tem, ko je oddelala svoja nastopa na Slovenski popevki, je naša pevska diva spakirala kovčke in se odpravila na zelo sladko potovanje.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Heleno Blagne smo televizijski gledalci nazadnje videli, ko je na Slovenski popevki v šovprogramu zapela z voditeljema, nato pa je urno spakirala kovčke in odletela. Na svojih živahnih profilih na družbenih omrežjih je razkrila, da se te dni nahaja v čudoviti Lizboni. In potovanje je tokrat bilo prav posebej sladko, saj jo je tam čakal sin Kristijan. Ni skrivnost, da je med njima močna vez, tudi v neštetih intervjujih je Helena skozi leta povedala, da se je za svojega sina pripravljena boriti kot levinja. Kar lep del sveta sta že videla skupaj. 

Kristijan se trenutno mudi na Portugalskem, mama pa ga je očitno pogrešala, no, pa tudi Lizbona se vsake toliko prileže duši. Od tam sta med pevkine oboževalce poslala nekaj prisrčnih posnetkov, ki razkrivajo tudi, da je sin prve dame slovenske estrade odrasel v zelo čednega mladeniča, ki zagotovo pritegne marsikateri pogled.

Skupaj odkrivata lepote te vznemirljive države na robu Evrope, uživata v dobri hrani in se veliko fotografirata. Srečni dnevi skratka. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta