Helena Blagne na novi poti, pevka je oboževalce presenetila s pomembno novico: "Ma ja, to je to"

D.Ži
22.11.2021 11:25

Slovenska glasbena diva si je uresničila dolgoletne sanje, glasbeni kolegi pa ji čestitajo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dejan Nikolič

Njenim spletnim sledilcem je že dolgo jasno, kaj pripravlja. Zdaj je novica tudi uradna. Klub znanih slovenskih pevcev, ki se ob lastni karieri ukvarjajo tudi s poučevanjem, je dobil novo zelo opazno članico. Morda celo najbolj opazno. Priprave so tekle, zdaj pa je vidno vzhičena Helena Blagne sporočila, da je v njenem življenju napočil čas za novo poglavje. Ustanovila je lastno pevsko šolo, vokalno akademijo, na kateri bo tudi sama poučevala. Mladi talenti in vsi ostali, ki bi radi izbrusili svoje pevske veščine, bodo od njenih dolgoletnih izkušenj na slovenski sceni zagotovo lahko veliko odnesli.  

"Ma ja, to je to. Nova zgodba mojega življenja se je začela," je na družbenih omrežjih napisala ponosna Blagnetova in objavo pospremila s fotografijo sebe ob belem elegantnem belem klavirju. Sledilci, prijatelji in glasbeni kolegi ji ob novem mejniku čestitajo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta