(FOTO) Tako zaljubljena! DiCaprio in njegova lepa punca se strastno poljubljata na plaži, nato sta odvrgla oblačila

D.Ži
24.05.2022 10:40

Svoj čas je zvezdnik veljal za zapriseženega samca, a očitno ga je lepi Camilli uspelo udomačiti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

47-letni oskarjevec Leonardo DiCaprio ni mogel odmakniti rok od svoje precej mlajše punce Camile Morrone (27), ko jo je v soboto na sprehodu ob obali nežno poljubil na čelo.

Profimedia

Par je brezskrbno užival v sončnem zahodu in družbi drug drugega, kasneje sta se slekla do kopalk in se okopala s psom Jackom. Slavni dvojici uspeva ohranjati kar veliko mero zasebnosti. Da sta zaljubljena, smo prvič izvedeli leta 2017. 

Profimedia

Par se je prvič skupaj pojavil na rdeči preprogi šele leta 2020, in sicer na podelitvi oskarjev, nato pa so ju v javnosti videli le nekajkrat, na teniških turnirjih in nekaj kosilih v New Yorku.

Profimedia

Preden je spoznal 23-letno lepotico, je DiCaprio slovel kot zaprisežen samec in velik zapeljivec, zdi se, da je Camila dekle, ki ga je končno osvojilo in umirilo.

Profimedia

Čeprav že dolgo krožijo govorice, da sta zaročena, pa golobčka o tem modro molčita in za medije nista še ničesar pokomentirala.

Profimedia

Čeprav je najbolj znana kot manekenka, se Camila v zadnjem času ukvarja tudi z igralsko kariero, dosegla je že odmevne vloge v drami "Mickey And The Bear" in komediji "Never Goin 'Back".

Profimedia

Pred kratkim je končala snemanje z Riley Keough v seriji "Daisy Jones & The Six", ki bo predvidoma premierno predvajana letos ali leta 2023. DiCapriev naslednji velik projekt naj bi ga ponovno združil z režiserjem filma Volk z Wallstreeta Martinom Scorsesejem.

Profimedia

Leonardo naj bi zaigral v kriminalni drami "Killers Of The Flower Moon".

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta